domov kontakt letovanje predstavitev podružnice aktualno
+386 (0)64 108 750
Terme Olimia Podčetrtek
Hišica se nahaja v kampu NATURA in je v sklopu vodnega parka AQUALUNA. Do osrednjega dela Term OLIMIA vključno s pokritim bazenskim kompleksom Termalia je cca 5min hoje po asfaltni poti. Hišica ima v spodnjih prostorih dnevni prostor s kuhinjsko nišo, ob vhodu je manjša veža in sanitarije. V zgornjih prostorih se nahajajo dve sobi in sicer ena triposteljna z zakonsko posteljo in še enim ležiščem in druga je dvoposteljna z dvema ločenima ležiščema. Hišica je opremljena s klimo v spodnjih in zgornjih prostorih. Ogrevanje je urejeno na elektriko in sicer na marmorne plošče. Apartma je opremljen z kabelsko TV in ima tudi svoj parkirni prostor za avto. V ceno apartmaja je vključenih 5(pet) kart za kopanje v vseh bazenih celotnega kompleksa Term Olimia.
Aktivnosti
Vsi oddiha željni boste s ponujenim zelo zadovoljni saj lahko zraven kopanja doživljate še ostale radosti aktivnega oddiha. V okolici je veliko čudovitih kolesarskih poti in veliko poti za sprehajalce. Ravno tako nudi okolica mnogo znamenitosti, ki jih je vredno ogledati kot n.pr. v Olimju samostan, čokoladnico, pivovarno Haler, Jelenov greben in za najmlajše domovanje čarovnice.
SINDIKAT TAM
2000 Maribor
Cesta k Tamu 11
Vse ponudbe veljajo do zapolnitve prostih mest.
Izdelava spletnih strani @ 2015
domov kontakt letovanja predstavitev podružnice aktualno
Splošne informacije: PRIJAVA: po 12. uri ODJAVA: do 11. ure
»TEDENSKI NAJEM« (7 nočitev) Menjave ob sobotah
Najem +5 kart
SOBOTA - SOBOTA *razen
JUNIJ, JULIJ, AVGUST
420 €
530 €
Člani sindikata imajo dodaten 10 % popust- ob predložitvi članske izkaznice.
V ceno je zajeto: Nočitve v apartmaju (do 5 osebe), vstopnice za neomejeno kopanje (do 5 osebe), DDV Opomba: V ceni ni zajeta turistična taksa, posteljnina in končno čiščenje apartmaja- gostje sami počistijo apartma ob odhodu. Pogoji: Paketna ponudba. Doplačilo za krajše letovanje 30 % Doplačila: Turistična taksa in prijavno/odjavni stroški, ki se poravnajo na recepciji hotela. Administrativna storitev: 6 €/prijavo. Hišni ljubljenček: 5 €/dan